صیفی جات

طرز سوبریزه کردن غده سیب زمینی

طرز سوبریزه کردن غده سیب زمینی

برای سوبریزه کردن قطعات سیب زمینی یعنی ایجاد دله روی مقطع باید آنرا مدت یک هفته تا ده روز در 15 یا 16 درجه حرارت و 85 درجه رطوبت نسبی نگاه داشت. چنین محیطی را زارع می تواند به آسانی با روشن کردن یک بخاری و گذاردن ظرف آبی روی آن ایجاد کند. برای انبار کردن بذری که به این طریق تهیه شده آنرا روی خوانچه هائی که کف آن دارای شكاف هائی برای عبور هوا باشد قرار می دهند و علاوه براین باید روی بذر را با گونی و یا هر پارچه مرطوب دیگری پوشاند تا رطوبت لازم دراطراف قطعات سیب زمینی ایجاد گردد. بذر سیب زمینی را نباید از محصولی که برای مصرف تغذيه و یا مصارف دیگر صنعتی تهیه شده انتخاب کرد مخصوصا اگر محل تولید در مناطق گرم واقع شده باشد بلکه باید بذر را حتما از نواحی خنک و کوهستانی تهیه کرد. در ممالک مترقی و نقاطی که این محصول بمقدار زیاد تولید می شود بذر سیب زمینی را در محل هایی که شرایط رشد و نمو و زندگانی این گیاه به بهترین وجهی موجود است (آب و هوای خنک و زمین حاصلخيز) تهیه می کنند و شغل زارعین دراین قبیل نواحی فقط تهیه غده سیب زمینی برای کاشت در سایر نقاط است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا