میوه ها

درباره میوه نارگیل

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][vc_message message_box_style=”solid-icon” message_box_color=”vista_blue”]درباره میوه نارگیل[/vc_message][vc_column_text]اسم من نارگیل است، به من نارجیل، جوز هندی، بادنج و رادنج هم می گویند. قامت درخت من به چهل متر می رسد و در تمام ایام سال دارای میوه هستم، زادگاه من بنادر و سواحل دریای هند می باشد و هر چه درخت من به دریا نزدیکتر باشد و از آب شور آبیاری شود، میوه من شیرین تر ، شادابتر و چرب تر می شود. درخت من پس از هفت سال بار می دهد و بیش از صدسال عمر می کند. و میوه من سبز رنگ و پر از آب است. آب آن شیرین و گوار است، ولی اگر ۲۴ ساعت بماند مانند شراب تخمیر می شود و پس از چند روز بدل به سرکه می گردد. میوه من پس از رسیدن سه پوست دارد. پوست اول قهوه ای رنگی بوده و دارای ریشه است. معمولا این پوست را در آب خیس کرده و بعد میکوبند تا ریشه های آن جدا شود. با این ریشه ها معمولا طناب درست می کنند که با آن لنگر کشتی ها را می بندند. این طناب در آب شور دريا مقاومت زیاد داشته و پوسیده نمی شود و سالها می ماند. پوست دوم آن سخت و چوبی است و با آن کوزه قلیان درست می کنند و به آن نارگیله یا نارجيله می گویند و به همین مناسبت یکی از نام های کوزه تليان نارجيله است. پوست سوم آن چسبیده به مغز است. میوه من پس از رسیدن ابتدا دارای شیر است، ولی پس از چندی این شیر غليظ شده و روی مغز به صورت يك جدار چرب رسوب می کند. مغز میوه من سفیدرنگ، شیرین، لذيذ و چرب است. خوردن مغز میوه من حرارت غریزی و جنسی را زیاد می کند، و نیروی جنسی را تقویت می نماید، بدن را چاق و فربه می نماید، مواد سودایی و بلغمی را از بین می برد و به همین جهت برای بی حسی اعضا، فلج ، جنون، مالیخولیا و امثال اینها نافع است. میوه من كبد را تقویت می کند. برای زخم معده، بواسير و تقویت کلیه و زیادشدن ادرار و رفع سردي مثانه و درد آن مفید می باشد. مغز میوه من با شكر مولد خون تمیز است و مغز کهنه من ایجاد مسمومیت کرده، تولید قی و غش می نماید وضدسم آن پس از شستشوی معده ، خوردن میوه های ترش است. از مغز میوه من روغنی به دست می آید که در صورت تصفیه شدن، همانند روغن گاو می باشد و در ایران غالبا آن را با روغن حیوانی بطورتقلبی مخلوط کرده، می فروشند.سوهان قم را بیشتر باروغن نارگیل درست می کنند. در صنعت صابون سازی و شامپو سازی، روغن مغز من بهترین روغن می باشد. سرکه من جهت اخراج کرم معده و کرم کدو مفید است و چون مقداری مغز نارگیل را در دیگ آبگوشت بیندازیم، سبب زود پز شدن آن شده و آن را به خوبی مهار می کند. مالیدن خاکستر پوست میوه من به دندان، آن راسفید می کند و مالیدن آن به صورت، كك مك را از بین می برد و برای جرب و خارش مفید است. رنگ رخسار را باز می کند، مخلوط خاکستر میوه من با حنا مو را تقویت کرده و از ریزش آن جلوگیری می کند، خوردن میوه من جهت تقویت حافظه و نهم مفید بوده درد کلیه و مثانه را تسکین می دهد و بادشکن می باشد. چنانچه بعد از خوردن داروهای ضد کرم مقداری روغن نارگیل خورده شود، در افتادن کرم مؤثر است. مالیدن روغن کهنه من درد کمر و زانو و بو اسیر را تسکین می دهد برای معالجة بو اسیر بهتر است روغن کهنه مرا با روغن هسته زردآلوی تلخ مخلوط کرده و بکار برید.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1542955125085-c5aca68d-796f-0″ include=”20786,20785,20784,20783″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message message_box_style=”solid” message_box_color=”pink”]

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت گلستان موج است.

[/vc_message][vc_message message_box_style=”solid” message_box_color=”peacoc”]

استفاده از مطالب این بانک با ذکر منبع و لینک دادن به بانک بلامانع می باشد.

[/vc_message][vc_message message_box_style=”solid” message_box_color=”green” icon_fontawesome=”fa fa-check”]

گلستان موج صرفا یک فضای مجازی نیست!!

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا