صیفی جات

درباره پیازچه

اسم من پیازچه است، به من پیاز اسپانیایی، بصل اسپانیا و پیاز تازه هم می گویند، و دارای تمام خواص پیاز می باشم. چنانچه از اسم من پیداست، مرا از اسپانیا آورده اند. تره و «والك» نیز نوعی پیاز بوده که قبلا خود را معرفی کرده اند. باری، خانواده ما عامل سلامتی و طول عمر می باشند و این خاصیت در پیازچه و والك هم وجود دارد. سوپ پیاز و اشکنه که با آب پیاز درست شود، بهترین غذا برای کسانی است که از نفخ شکم رنج می برند. سوپ پیازچه نیز همین خاصیت را دارد. با آب پیاز مرکب نامرئی می سازند، به این معنی که اگر شما در روی کاغذ جملاتی با آب پیاز بنویسید خوانده نمی شود و چون آن را مختصری حرارت دهید، نوشته آن ظاهر خواهد شد برای براق کردن اشیاء چرمی و ظروف مسی و لعابی، می توانید از پیاز استفاده کرده و آنها را با کمک پره های پیاز پاك کنید. در ایران قدیم با پیاز چسبی درست می کردند که قطعات شیشه و چینی را به هم می چسبانید. دستور تهیه این چسب جزو اسرار بوده، و متأسفانه از بین رفته است. برای جلوگیری از سبز شدن بایستی آن را در تاریکی نگاه دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا