گیاهان دارویی

درباره گیاه چلغوزه

درباره گیاه چلغوزه

اخيرا آجیل فروش ها، سوژا راکه لوبیای روغنی بوده و برای روغن کشی آن را در ایران می کارند، بو داده و به نام چلغوزه می فروشند، ولی در فارسی این اسم مخصوص نوعی صنوبر است که در شیروان زیاد است و در شیراز و اراك آن را بوداده می خورند. این میوه بقدر دانه خرماست که چون آن را بر دهند، آواز داده دهانه آن باز می شود، و دانه چلغوزه از آن بیرون می آید. درخت آنرا صنوبر بزرگ می گویند و در گیلان به درخت آنهم درخت چلغوزه گویند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا