گیاهان داروییمیوه درمانی

درباره ی خیار

طبیعت خیار

نسبتا سرد و تر (مغز آن مرطوب تر از پوست آن است.)

ویتامین های خیار

آب ,املاح معدنی,ویتامینA,C

خواص خیار

ته خیار مملو از پتاسیم است که ما آن را دور می ریزیم و با خوردن کمی نمک به دفع آب فراروان آن و هضم آسان خیار کمک می کند.عطش ,حرارت خون, صفرا و التهاب را تسکین می دهد. زردی را درمان, معده را ضد عفونی  و از بین برنده ی امراض حصبه ای و میکروبی معده.خون را صاف ,تب های کهنه را آشکار, رشد مو ,تنظیم فشار خون ,نفاخ است وباید با نمک خورده شود.

رنده خیار یا آب خیار

برای لطافت پوست و رفع خارش, بیماری های پوستی و سوختگی و از آتش و آب جوش.

خیار چنبر

به علت داشتن اشعه رادیو اکتیو باعث اشکار شدن بیماری های پنهان است. از خیار زودتر هضم می شود و خواص آن را داراست در رفع بعضی از انواع سنگ کلیه و مثانه مفید است.

مضرات خیار

اگر زیاد خورده شود ممکن است باعث ناراحتی دستگاه گوارش گردد,برای کسانی که طبیعت سرد دارند سازگار نیست و بهتر است با خرما مصرف کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا