کتاب های الکترونیکی

فیزیولوژی پس از برداشت

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][vc_message message_box_style=”solid-icon” message_box_color=”vista_blue”]مقدمه[/vc_message][vc_column_text]فیزیولوژی پس از برداشت شاخه ای از فیزیولوژی گیاهی است که تغییرات متابولیکی را در بافت گیاهی یا جدا شدن از گیاه مادری و در پی توزیع، نگهداری تا هنگام مصرف برسی می شود این دانش با گیاه و نیز اندامهای گیاهی مثل دانه ها، میوه ها، سبزیها، گلهای بریده، قلمه، نهال و قارچهای خوراکی مرتبط می باشد[/vc_column_text][vc_message message_box_style=”solid-icon” message_box_color=”vista_blue”]فیزیولوژی و بیوشیمی رسیدن میوه ها و سبزی ها[/vc_message][vc_column_text]مشکلات آنها درصد آب میوه و سبزی بسیار بالا است بنابراین فساد پذیر هستند بین 25 تا 85 % میوه و سبزی بعد از برداشت از بین می رود که این نسبت در کشورهای در حال توسعه بیش از کشورهای پیشرفته است و همین امر اهمیت فیزیولوژی پس از برداشت را بیشتر مشخص می کند.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”برای دانلود کتاب الکترونیکی فیزیولوژی پس از برداشت اینجا کلیک کنید” color=”primary” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fgolestanemoj.ir%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F01%2FPostHarvest.pdf|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1512118153004-546672ed-406f-0″ include=”11272,11273,11274,11275,11276,11277″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message message_box_style=”solid” message_box_color=”pink”]

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت گلستان موج است.

[/vc_message][vc_message message_box_style=”solid” message_box_color=”peacoc”]

استفاده از مطالب این بانک با ذکر منبع و لینک دادن به بانک بلامانع می باشد.

[/vc_message][vc_message message_box_style=”solid” message_box_color=”green” icon_fontawesome=”fa fa-check”]

گلستان موج صرفا یک فضای مجازی نیست!!

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا