سایر میوه ها

منگوستین

منگوستین

mangostana است؛ منشأ اصلی این درخت مشخص نیست؛ اما احتمال می‌رود که از آسیا باشد. ترگیل پوستی سفت و چرمی مانند به رنگ قهوه‌ای دارد و به اندازه‌ی یک سیب کوچک است. درون میوه معمولا پنج تا هفت دانه با پوششی سفید و آبدار و شیرین قرار دارد. طعم این میوه مشابه هلو و آناناس بوده و همچنین به دلیل داشتن طعمی بی‌نظیر و غنی بودن از آنتی‌اکسیدان‌ها، کلسیم، فیبر و آهن شهرت دارد. میوه‌ی شیرین و سفیدرنگ منگوستین به تنهایی و همچنین در ترکیب مربا، شربت، آبمیوه و بستنی مصرف می‌شود. منگوستین به دلیل طعم شیرین و عالی که دارد ملکه‌ی میوه‌ها نام گرفته است. در چین از پوسته‌ی میوه برای آماده‌سازی چرم استفاده می‌شود. گیاه منگوستین به‌شدت به آب‌وهوای استوایی وابسته است، به‌طوری‌که نهال‌های گلخانه‌ای در دمای هشت درجه سانتی‌گراد می‌میرند!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا