جزوه کاهو
در کل اگرچه کاهوی مقاوم یک ساله بسیار آسان کشت میشود، نیازمند دمای نسبی پایینتری است تا از گلدادن سریع آن جلوگیری شود. کاهو میتواند توسط موجودات که کمبود مواد غذاییدارند، همچون حشرات یا آفتهای پستانداران و قارچها و باکتریها دچار آفتزدگی شود. اگرچه این ویژگی میتواند برای باغداران خانگی در حفظ ونگهداری بذرها ایجاد مشکل نماید، زیست شناسان از آن برای گسترش خزانه ژنی گونههای مختلف کاهو استفاده میکنند. تولید جهانی کاهو و کاسنیدر سال ۲۰۱۰ در رقم ۲۳، ۶۲۰، ۰۰۰ تن قرارگرفت که چیزی بیشتر از نصف تولید چین میباشد.
کاهو بیشتر در سالاد استفاده میشود، اگرچه میتوان آن را در تعدادی از غذاها همچون سوپها، ساندویچها و غیره مشاهده کرد؛ هم چنین میتوان آن را سرخ نمود.[۱] نوعی از آن که Woju یاکاهوی مارچوبه نام دارد و بخاطر ساقه آن پرورش مییابد، میتوان به صورت خام یا پخته شده مصرف کرد. کاهو یک منبع خوب برای ویتامین آ و پتاسیم است، همچنان که منبعیاصلی برای دیگر ویتامینها و موادمعدنی است. برخلاف ویژگیهای مفید و سودمند، کاهو منبع انواع باکتری، ویروس و انگلهای قابل شیوع در بین انسان هاست. بعلاوه مصرف اصلی آن به عنوان گیاه سبز پربرگ، خصوصیات مذهبی و دارویی بسیاری را در طول قرنها برای انسانها فراهم کردهاست.
دانلود فایل کلیک کنید
جزوه کاهو