طب سنتی

خواص پسته و مضرات پسته

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
[/vc_column_text][vc_message message_box_style=”solid-icon” message_box_color=”vista_blue”]خواص پسته[/vc_message][vc_column_text]پسته درخت دوپایه ای است که ارتفاع آن به حدود پنج متر می رسد و بحالت خودرو در ایران و افغانستان می روید برگهای درخت پسته متناوب و مرکب از ۲ یا ۳ برگچه نوک تیز با یک برگچه انتهایی است وبرنگ سبز روشن می باشد . گلهای آن خوشه ای است گل نر آن فاقد گلبرگ است ترکیبات شیمیاییپسته دارای مواد غذایی فراوانی است و بنابراین برای تقویت بیماران و اشخاص ضعیف مناسب است در صد گرم مغز پسته مواد زیر موجود است آب ۵/۲ گرم پروتئین ۲۰ گرم مواد چرب ۵۴ گرم مواد نشاسته ای ۱۵ گرم کلسیم ۱۳۰ میلی گرم فسفر ۵۰۰ میلی گرم آهن ۷/۵ میلی گرم پتاسیم ۹۵۰ میلی گرم ویتامین آ ۲۳۰ واحد ویتامین ب ۱ ۰/۷ میلی گرم ویتامین ب ۳ ۱/۵ میلی گرم خواص داروئی خواص مغز پسته مغز پسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است مغز پسته بعلت داشتن آهن خون ساز است و آنهائیکه مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقدایر پسته بخورند
خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می کند مغز و ذهن را تقویت می کند برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می شود پسته معده را تقویت می کند برای تسکین سرفه مفید است اسهال معمولی و اسهال خونی را درمان می کند جوشانده پوست و برگ درخت پسته برای رفع درد و خارش مقعد مفید است
واص پوست سبز پسته پوست سبز پسته تازه از نظر طب قدیم ایران سرد وخشک است و دارای خواص زیر می باشد برای رنگرزی بکار می رود. بهترین دارو رای رفع بوی ید دهان است جویدن آن باعث التیام زخم های داخل دهان می شود برای استحکام لثه آنرا روی لثه بمالید و یا بجوید دم کرده پوست سبز پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین می برد دم کرده آن برای رفع اسهال مفید است برای رفع سکسکه پوست سبز پسته را دم کنید و یک فنجان از آنرا بنوشید خواص پوست سفید پسته پوست سفید پسته برای بواسیر و بیرون زدن مقعد مفید است . برای درمان این بیماری باید پوست سفید پسته را در آب بجوشانید و آنرا داخل لگنی بریزید و شخصی را که این بیماری را درد برای چند دقیقه در آن بنشیند . باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می شود
مضرات مغز پسته چربی زیادی درد و بنابراین برای معده مناسب نیست و کسانیکه معده ضعیف دارند باید آنرا با زردآلوبخورند ضمنا مغز پسته گرم و خشک است خوردن زیاد آن باعث گرمی بدن و کهیر و دانه های قرمز رنگ در پوست می شود .برای رفع گرمی و خشکی باید سرکه ، انار ترش و یا برگه زردآلوی ترش مصرف نمود[/vc_column_text][vc_message message_box_style=”solid-icon” message_box_color=”vista_blue”]مضرات پسته[/vc_message][vc_column_text]باید توجه داشت افرادی که مبتلا به نارسایی کبد هستند، مبتلایان به نقرس ، دیابت و ناراحتی های کلیه باید از خوردنپسته خودداری کنند[/vc_column_text][vc_message message_box_style=”solid-icon” message_box_color=”vista_blue”]صد گرم مغز پسته مواد زیر موجود است :[/vc_message][vc_column_text]
مواد نشاسته ای ۱۵ گرم
 آب   ۵/۲ گرم
 پروتئین   ۲۰ گرم
 مواد چرب   ۵۴ گرم
 کلسیم   ۱۳۰ میلی گرم
 فسفر   ۵۰۰ میلی گرم
 آهن   ۷/۵ میلی گرم
 پتاسیم   ۹۵۰ میلی گرم
 ویتامین آ   ۲۳۰ واحد
 ویتامین ب ۱   ۰/۷ میلی گرم
 ویتامین ب ۳   ۱/۵ میلی گرم
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1529250591186-0b341445-27fb-7″ include=”17675,17673,17674,17672,17671,17670″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message message_box_style=”solid” message_box_color=”pink”]

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت گلستان موج است.

[/vc_message][vc_message message_box_style=”solid” message_box_color=”peacoc”]

استفاده از مطالب این بانک با ذکر منبع و لینک دادن به بانک بلامانع می باشد.

[/vc_message][vc_message message_box_style=”solid” message_box_color=”green” icon_fontawesome=”fa fa-check”]

گلستان موج صرفا یک فضای مجازی نیست!!

[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا