دم نوش هاگیاهان دارویی

درباره قهوه

درباره قهوه و خواص آن

من مقوی قلب، کلیه و مثانه هستم. نیروی قلب را افزایش می دهم. جوشانده من ضعف قوا را از بین . می برد. اثر ضدعفونی دارم وسبزمن سياه سرفه و اسهال را رفع می کند. ایرانیان به من قهوه و اعراب «بن» گویند، و این لغت به معنی شراب جامد است، زادگاه اولیه من يمن و شمال آفریقاست، بعد مرا به عربستان سعودی و از آنجا به هندوستان و سپس به امريكا برده اند و اکنون بهترین نوع من محصول برزیل می باشد.

تاریخچه قهوه

در تاریخچه کشف من نوشته اند که شیخ ابو الحسن در یکی از کوهستان های يمن صومعه ای داشت، مريدان او به سبب شب زنده داری زیاد و ریاضت، خسته و کسل شده بودند و چون عده ای از آنها از میوه من خوردند، رفع کسالت و خستگی آنها شد و این راز را به دیگران گفتند تا به گوش پیر آنها رسید.

شیخ دستور داد که میوه مرا در آب جوش داده بیاشامند، تارفع ملال آنها شود و از آن تاريخ من در دنیا شناخته شده و از آنجا به بلاد دیگر رفتم. من دارای انواع و اقسام می باشم و تاکنون ۳۳ نوع من شناخته شده است. قهوه سبز که دانه بو نداده من است، بوبی ندارد و کمتر از آن استفاده می شود، ولی همین که دانه مرا حرارت دهند، عطر مطبوع زیادی پیدا می نماید.

بهترین حرارت برای بو دادن قهوه

در موقع بو دادن دانه های من، باید دقت زیاد شود تا مغز دانه برشته شده ، روی آن نسوزد. بهترین حرارت برای بودادن دانه های من ، حرارت 185 درجه است و چنانچه درجه حرارت از ۲۴۰ درجه تجاوز کند، طعم و بوی آن ناپسند خواهد شد. جوشانده من مقوی دستگاه مرکزی اعصاب بوده و نوشیدن آن سبب نشاط و سرعت انتقال در درك مسائل مختلفه است و این خاصیت منحصرا مربوط به کافئین بوده و سایر ترکیبات دانه های من اثری در روی سلسله اعصاب ندارند. من مقوی قلب ، کلیه و مثانه هستم.

جوشانده قهوه در از بین بردن عفونت

من در روی جریان خون اثر کرده، ضربان نبض و نیروی انقباضات ماهیچه های قلب را افزایش می دهم. زیاده روی در خوردن من باعث بی خوابی است ولی کسانی که به خوردن من عادت دارند، نه تنها بی خواب نمی شوند، بلکه برای آنها خواب آور هستم. جوشانده من ضعف قوا را از بین می برد و به همین جهت است که پزشکان توصیه می کنند که بیماران امراض عفونی در دوران نقاهت از جوشانده من استفاده نمایند.

خواص قهوه در ضد عفونی و افزایش اشتها

من پادزهر سموم، مخصوصا تر باك و مواد مخدر هستم. قهوه سبز ضد سياه سرفه و اسهال است. نوشیدن من پیشاب را زیاد می کند و اثر ضد عفونی دارد. محمدبن زکریای رازی طبیب مشهور ایران مرا گرم و سوزاننده دانسته و خوردن مرا باعث عطش می داند و معتقد است که اگر مرا با آویشن کوهی و روغن زیتون بخورند، این خاصیت من شدید می شود و من معده را از بلغم پاك می کنم و اشتها را باز می نمایم. برای رفع عطش بایستی بعد از من کمی سرکه بنوشند. زیاده روی در نوشیدن قهوه خوب نیست و زیان بسیار دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا