دم نوش ها

خواص زنجبیل

چای زنجبیلی

یکی از بزرگترین خواص چای زنجبیلی کمک به هضم بهتر مواد غذایی مصرفی است. در واقع زنجبیل حاوی خواص طبیعی است که به عملکرد درست معده، روده کوچک و بزرگ کمک می کند. در نتیجه می تواند با کمک خواص این ماده غذایی غذاهای مصرفی تان را بهتر هضم کنید و مواد مغذی را جذب و مواد زائد را با سرعت بالایی از بدن دفع کنید.

با زنجبیل، ریه های خود را پاک کنید!

زنجبیل بدن را گرم می کند و به از بین بردن تجمع سموم در بدن به ویژه در سینوس ها و ریه ها کمک می کند. بنابراین یک داروی سرماخوردگی طبیعی است. زنجبیل به پاک کردن سیستم لنفاوی بدن، که درست مثل یک سیستم فاضلاب برای بدن است هم کمک می کند و خطر ابتلا به عفونت های رایج این فصل را کاهش میدهد.

تقویت معده و خونسازی

برای تقویت معده و خونسازی یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل بعلاوه ۱۰ قاشق غذاخوری شکر آسیاب شده بعلاوه ۵ قاشق غذاخوری پودر پسته را با هم مخلوط کرده و بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای خوری آن را مصرف کنید. البته بهتر است در لقمه آخر غذا بدون آب مصرف شود!

چه می کنه این زنجبیل!

زنجبیل برای تسکین دل درد هم موثر است و در زمان تهوع یکی از درمان‌های مناسب محسوب می‌شود. بر اساس مطالعاتی که در سال ۲۰۰۶ روی ۳۶۳ داوطلب انجام شد، زنجبیل احتمال تهوع و استفراغ بعد از عمل جراحی را ۳۵ درصد کاهش می‌دهد. سال ۲۰۱۰ مطالعاتی روی زنان باردار انجام شد و نزدیک به ۱۰۷۷ زن اعلام کردند که مصرف زنجبیل حالت تهوع آن‌ها را کاهش داده است.

روش استفاده

یک فنجان آب را روی یک قاشق چای‌خوری قسمت زیر زمینی (ریزوم) خشک آسیاب شده یا دو قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه بریزید. در ظرف را بگذارید؛ اجازه دهید به آرامی جوش بیاید و سپس گاز را خاموش کنید. قبل از صاف کردن بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند. روزانه ۲ تا ۴ فنجان از این دم کرده بنوشید.
اگر طعم زنجبیل را دوست ندارید می‌توانید به آن لیموترش یا مقداری عسل اضافه کنید.
توجه داشته باشید که بیش از حد از این گیاه استفاده نکنید. مصرف زنجبیل برای کودکان زیر ۶ سال توصیه نمی‌شود. خانم‌های باردار برای تعیین میزان مصرف حتماً با پزشک یا عطار مشورت کنند.

زنجبیل بهترین داروی تهوع

زنجبیل همه‌ی مشکلات گوارشی از جمله سندرم روده تحریک پذیر را برطرف می‌کند. نصف قاشق چای‌خوری زنجبیل را در یک فنجان چای تازه بریزید، سپس آن را هم زده و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس زنجبیل‌ها را بردارید و آن را بنوشید

با زنجبیل متابولیسم بدن را افزایش دهید

یکی دیگر از شیوه‌های کاهش جذب چربی در جریان گردش خون و اندام‌های داخلی گنجاندن زنجبیل در برنامه غذایی هفتگی است. افرادی که در طول هفته ۲ تا ۳ بار زنجبیل استفاده می‌کنند، می‌توانند از خواص درمانی آن در افزایش میزان متابولیسم و سوخت و ساز بدن و کاهش جذب چربی‌ها بهره‌مند شوند. برای این منظور می‌توانید یک تکه زنجبیل را درون یک کاسه ماست رنده کرده و آن را بعد از صرف وعده‌های غذایی میل کنید. به اعتقاد برخی از درمانگران شیوه‌های طبیعی درمان، نوشیدن دمنوش زنجبیل نیز در کنترل بیماری‌های کبد به ویژه کبد چرب موثر است. نوشیدن این دمنوش می‌تواند به کاهش جذب چربی در اطراف کبد کمک کرده و مانع از ابتلای افراد مستعد به این بیماری شود. مصرف دمنوش زنجبیل یا ماست کم‌چرب حاوی زنجبیل به ویژه در وعده‌هایی که غذای چرب خورده‌اید بسیار اهمیت دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا