خاک و کود

درباره تفاله چای

درباره تفاله چای

درباره انواع چای‌های سفید و سبز و سیاه، تو همین سایت کلی مطلب نوشتیم. چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های گرم تو مشرق زمینه که داره جای خودش رو تو غرب هم باز می‌کنه. این نوشیدنی طبیعی در کنار همه خواص آنتی‌اکسیدان بودن، نشاط آوری و آرامبخشی و … می‌تونه یه جورایی ما رو در فرهنگ بازیافت و تفکیک زباله کمک کنه.
درسته که برگ چای بخش عمده‌ای از خواص‌ش رو به همون آب داغی می‌ده که باهاش دم کشیده، اما تو بافت‌های خودش هنوز خواص زیادی داره که می‌تونه به طبیعت برگرده.

تفاله چای بهترین کود برای گیاهان آپارتمانیه. این کود گیاهی بی‌ضرر به مرور تبدیل به خاک سالمی می‌شه که به رشد گل و گیاها کمک می‌کنه. این کود برگ‌ها رو شفاف‌تر می‌کنه و کنتراست رنگ اونا رو هم بالا می‌بره. یعنی اگه گل ابلقی مثل حُسن یوسف دارید با ریختن تفاله چای پای گلدونش به مرور متوجه می‌شید که قرمزی برگ‌ها قرمزتر و سبزی‌شون هم سبزتر می‌شه. جز این خوبی‌ دیگه تفاله چای اینه که با خاصیت ضد باکتری‌ش مثل یه آفت‌کش برای خاک گدون عمل می‌کنه و شما رو از سم‌های شیمیایی بی‌نیاز می‌کنه.
یکی از چیزایی که انگیزه تفکیک زباله رو تو آدما از بین می‌بره اینه که مردم فکر می‌کنن با زحمت زباله تر و خشک رو از هم جدا می‌کنن ولی در نهایت رفتگرا همه اینا رو با هم جمع می‌کنن. پس با کارای ساده و مفیدی مثل جمع کردن تفاله چای‌ها می‌شه کار بازیافت رو توی خونه انجام داد.
اگه جای کوچیکی مثل تراس دارید که آفتاب هم توش می‌تابه یه گلدون رو تا نصف خاک کنید و پوست میوه‌ها، تفاله چای یا تفاله هر دم‌نوشی رو که خوردید تو اون بندازید و باهاش یه خاک غنی و سالم برای گلاتون درست کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا