صیفی جات

روش های رساندن گوجه فرنگی

رساندن مصنوعی گوجه فرنگی

درممالک مترقی درحال حاضر برداشت محصول در سه دوره اول رسیدن میوه بعنی رسیده سبز – رسيده نيمه صورتی و رسیده تمام صورتی انجام می گیرد و برای رساندن کامل و بدست آوردن رنگی قرمز طبیعی مخصوص به هر نوع از حرارت مصنوعی و یا مواد شیمیایی استفاده میکنند.

رساندن میوه بوسیله حرارت

دراین طريقه ميوه گوجه فرنگی را در اطاقی که ۲۱ تا ۲۲ درجه سانتیگراد حرارت داشته باشد قرار می دهند و سه روز بعد رنگ آنها قرمز شده و کلیه تغییرات شیمیائی لازم درمیوه انجام می گیرد. در این موقع آنهائیکه رسیده اند جدا و جور شده بمصرف فروش می رسند.

رساندن میوه بوسیله موادشیمیایی

پاره ای از متخصصین برای رساندن گوجه فرنگی از گاز اتیلن استفاده می کنند باین طریق که گاز اتیلن را به نسبت یک درهزار و به عقيدة بعضی دیگر از متخصصین یکی درچهار یا پنج هزار با هوای اطاق مخلوط می کنند ولی در تمام طول مدت عمل باید مراقب بود که مقدار اتیلن در هوای اطاق کم نشود . بنابرعقيده اين متخصصين استعمال بخار اتیلن رنگی گوجه فرنگی را شفاف تر و مقدار قند آنرا زیادتر می کند و به این دلیل استفاده از این ماده شیمیائی را به هوای خالص ترجیح می دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا