صیفی جات

تنک کردن پیاز

تنک کردن پیاز

بطور کلی تنک کردن در کاشت پیاز چندان مفید نیست چه در اثر «کشیدن» یعنی کندن نهال های زائد ریشه ساير بوته ها که باید در جای خود باقی بمانند تکان خورده و نهال پیاز ضعیف می شود ولی معهذا برای بدست آوردن پیاز درشت در سال اول کاشت بذر با تمام مراقبت های لازم تراکم بذر در واحد سطح زیادتر حد لازم می شود و باید مزرعه را تنک کرد . دراینصورت نهال های زائد را به نحوی که فاصله بین بوته های باقی مانده ۸ تا 25 سانتیمتر (نسبت به نوع پیاز کاشته شده) باشد حذف می کنند.عمل تنک کردن را معمولا ۳ یا 4 ماه پس از کاشت بذرا نجام می دهند یعنی از اوایل تا اواخر خرداد ماه . در این موقع نهال های زائد باندازه کافی درشت شده و می توان از آنها بعنوان پیازچه و یا پیاز سبز در آشپزخانه استفاده کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا