تغذیه صحیح گیاه یکی از عوامل مهم در بهبود کیفی و کمی محصول به شمار می آید. در تغذیه گیاه نه تنها
باید هر عنصر به اندازه کافی در دسترس گیاه قرار بگیرد،بلکه ایجاد تعادل و رعایت نسبت میان همه عناصر گیاهی
از اهمیت زیادی برخوردار است،چرا که در حالت تعادل تغذیه ای با اضافه کردن مقداری از عناصر غذایی نه تنها
افزایش عملکرد رخ نمی دهد بلکه اختلالاتی نیز در رشدگیاه و در نهایت افت عملکرد مطرح می شود.همان مسئله
ای که پایین بودن راندمان کودهای شیمیائی را در ایران تأییدمی کند.امرزه از کودها به عنوان ابزاری برای نیل به
حداکثر تولید در واحد سطح استفاده می شود،منتها این کودها بایستی بتوانند علاوه بر افزایش تولید،کیفیت
محصولات کشاورزی را ارتقاء داده و ضمن آلوده نکردن محیط زیست به ویژه آبهای زیر زمینی، تجمع مواد آلاینده
نظیر نیترات در اندامهای مصرفی محصولات باغی را به حداقل ممکن تنزل دهند علاوه بر آن ضمن افزایش راندمان
کودی،سلامتی انسان نیز تأمین شده باشد.
برای دانلود فایل ها کلیک کنید
نشریه ترویجی شپشک آرد آلود انگور دستورالعمل توليد نهال انگور تغذیه انگور محلول پاشی نشریه ترویجی شپشک آرد آلود انگور