مقایسه ۵ رقم گندم
دانلود کتاب های الکترونیکی
مقایسه ارقام مختلف گندم و بررسی روابط بین صفات آن ها
دانلود کتاب های الکترونیکی
با استفاده از روش هاي آماري یک و چندمتغیره
دانلود کتاب های الکترونیکی
برای دانلود روی فایل زیر کلیک کنید
مقایسه 5 رقم گندم
مقدمه
براي تأمین مواد غذایی مورد نیاز جمعیت رو به رشد جهان، لازم است تولیدات کشاورزي در
مدت زمانی نه چندان طولانی افزایش چشم گیري پیدا کنند. غلات به طور مستقیم و غیرمستقیم
بیش ترین اهمیت را در تغذیه انسان دارند و در این بین گندم مهم ترین نقش را ایفا می کند. با توجه به
این مسأله افزایش عملکرد دانه یکی از مهم ترین اهداف اصلاحی گندم می باشد (
۲۰۰۸ )، انتخاب براساس بیش تر صفات مرفولوژیک وابسته به عملکرد دانه مانند اجزاي آن
به دلیل آسانی اندازه گیري و وراثت پذیري به نسبت بالا، ممکن است روشی سریع و مطمئن براي غربال
جوامع گیاهی براي بهبود عملکرد دانه باشد ( ۱۹۹۳ ). علاوه بر این، عملکرد دانه
صفت کمی پیچیده اي است که تا حد زیادي تحت تأثیر حاصل خیزي خاك، نور، دما و بسیاري از
عوامل محیطی قرار می گیرد.