صیفی جات

آب و هوا برای کاشت فلفل سبز

آب وهوا برای کاشت فلفل سبز

این گیاه از محصولات نواحی گرم و گرم معتدلی که تابستان طولانی دارد می باشد و فوق العاده به سرما حساس است ولی موضوعی که در بهره برداری بسیار مهم و مورد توجه است درجه گرمای محل کاشت و مقدار رطوبت آن می باشد چه تعادلی بین این دو عامل حیاتی باید موجود باشد تا گیاه دارای میوه گردد.اگرحرارت لازم موجود باشد ولی رطوبت به اندازه کافی نباشد بوته فلفل ميوه نخواهد داد. در نقاطي که تعریق گیاه بیش از جذب آب بوسیله ریشه باشد نیز میوه تشکیل نخواهد شد. اگر رطوبت موجود باشد ولی درجه گرمای محل بحد کافی نرسد گیاه کلیتا دارای گل نخواهد شد. این موضوع از آزمایشهای کوشران Cochran (۱۹۳۶ میلادی) به ثبوت رسید به اين ترتيب که بوته های فلفل را برای مدت ۶ ماه در حرارتی بین ۱۰ و 5/10 درجه سانتیگراد نگاه داشت. در این شرایط گیاه رشد قابل توجهی ننمود و از 40 بوته فلفل فقط یک بوته گل کرد که آنهم قبل از شکفتن از شاخه جدا شد ولی بوته هائی که دوره اولیه رشد خود را تا موقع ظهور غنچه در حرارت زیاد تری گذرانده بودند ولی در موقع شکفتن وتلقيح كل درحرارت بین 10 و 5/10 درجه قرار گرفتند، تقریبا ۱۰۰% یعني تمام آنها تبدیل به میوه گردید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا