صیفی جات

ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی فلفل

ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی فلفل

92٪ از وزن میوه فلفل از آب تشکیل شده است.در نیم کیلوفلفل سبز دلمه ای برای مصرف روزانه 9 نفر ویتامین C موجود می باشد.ماده تندی که در پاره ای از انواع فلفل دیده میشود ماده ای است با فرمول شیمیائی C9 H14 O2 باسم کاپسائیسین Capsaicin و این ماده در جدار تخمدان (میوه) و در در نیست بلکه در جدارهای داخلی که فضای تخمدان را به دو تا چهار حجره تقسیم می کنند یافت می شود و بیشتر تصور می کنند درپلاسنتای میوه که مرکزی است موجود باشد به نحوی که اگردرموقع پاره کردن میوه تماسی بین پلاسنتا (جفت) و جدارخارجی میوه حاصل نشود میوه فلفل تند نخواهد بود ولی همیشه در موقع مصرف فلفل که باید آنرا به قطعات کوچکی تقسیم کرد این تمام حتما برقرار می شود و فورا و بلافاصله این ماده تند یا کاپسائیسین درتمام قسمت های میوه فلفل منتشر شده وطعم تند و سوزاننده را به آن می دهد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا