گیاهان داروییمیوه درمانی

اطلاعاتی درباره سیب

طبیعت سیب

شیرین گرم وتر, ترش سرد و خشک

ویتامین های سیب

آب ,ویتامین A,B,C, مواد معدنی, آنزیم ها ,اسیدهای آمینه, رنگ دانه ها, مواد قندی, مواد پروتئین

خواص سیب

تقویت عمومی بدن, رفع ناراحتی های عصبی, یک مسواک طبیعی که به ضد عفونی و تقویت دندان ها کمک می کند, تقویت غدد بدن, درمان اسهال, معده را دباغی و پاکیزه می کند ,درمان تب ,خون آمدن از بینی ,درمان بسیاری از بیماری ها, نجات از وبا, فکر را تقویت, ترشح غدد بخصوص بزاق را زیاد می کند , پوست سیب ۵برابر سیب ویتامین دارد .تقویت قلب, مبتلایان به اوره ,اشتها آور, بیماری های دستگاه ادراری, ورم حاد, بیماری های پوستی ,سرما خوردگی ,تصلب شرائین, بی خوابی ,ترس و اضطراب ,گرفتگی صدا, سرفه, مبتلایان به چاقی, دم کرده پوست سیب درمان روماتیسم و نقرس, افرادگرم مزاج سیب ترش یا ملس بخورند, سیب را باید با پوست و دانه اش مصرف نمود, برای هضم آسان باید آن را خوب جوید, دفع بواسیر, مفید برای دیابتی ها ,سوهاضمه ,ادرار آور ,رفع بد بویی تنفس ,سنگ کیسه , صفرا و کلیه ها, درد مفاصل, سرما خوردگی, ضد سرطان.

آب سیب

معده اطفال را از سموم و میکروب پاک می کند.

سیب کال

اثر ضد عفونی اش از رسیده بیش تر است.

سیب سبز

ضد تب

سیب صبح ناشتا

اسهال وبای کودکان,تصفیه کننده خون,رفع یبوست:موقع خواب با پوست

بوییدن سیب

تقویت قلب,حافظه و کبد است.

سیب رنده شده

دل پیچه, استفراغ ,کوگرفتگی و دریازدگی زنان باردار ,درد چشم براثر ضربه.

سیب پخته

درمان بی خوابی ,درمان تب خال

مضرات سیب

خوردن زیاد سیب ترش انسان را ترسو می نماید و حافظه را ضعیف.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا