صیفی جات

انبار کردن هندوانه

انبار کردن هندوانه

هندوانه را پس از جمع آوری از مزرعه نمی توان برای مدت زیادی نگاهداری نمود و معمولا فورا از مزرعه به بازار می فرستند و در مقصد برای جلوگیری از زیادی محصول در بازار و یا مبارزه با پاره ای از عوامل که باعث رکود بازار فروش هندوانه می شود می توان در شرایط بسیارمناسب حداکثر دو هفته هندوانه را انبار کرد. بهترین محیط برای انبار کردن و نگاهداری هندوانه 2/2 تا 4/4 درجه گرما 85 تا ۹۰٪ رطوبت نسبی می باشد.14- ارزش غذایی هندوانه به هندوانه نیز مانند خیار وخربوزه ازحیث مقدار کالری و مواد معدنی و ویتامین های مختلف غذای ضعیفی است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا