نام فارسي : برگ انجيري
نام علمی : Monstera deliciosa
نام انگليسي : Swiss- cheese plant
خانواده: Araceae
امروزه برگهاي بریده این گیاه به عنوان برگ سبز بریده در بازارهاي جهاني خواستار دارد .
روش تکثير: قلمه شاخه
نوع خاك: تورب + ماسه و یا خاك برگ پوسیده + ماسه و یا خاك باغچه + خاك برگ + ماسه
شکل ظاهري برگ وگل: برگهايي بزرگ با برشهاي عميق و سوراخهاي بزرگ ساقه رونده با ریشه هاي هوايي که به دو فرم گلداني و چماقي پرورش مي يابد .
نیازهاي محيطي:
- دما: معتدل درجه سانتیگراد۱۵ ، حساس به یخبندان
- نور: متوسط light- shade
- آبیاري: متوسط ( تابستان هفته اي ۲ مرتبه ، زمستان هفته اي ۱ مرتبه )
آفات و بیماریها: حساس به حشرات سپر دار و کنه هاي قرمز تار عنکبوتي که تحت شرایط گلخانه اي ممکن است مشکل ساز باشند
سطح زیر کشت : حدود ۲۰۰۰۰۰ گلدان در ۲۰۰۰۰ مترمربع گلخانه