گیاه شناسیگیاهان زینتی آپارتمانی

برگ انجیری

نام فارسي : برگ انجيري

نام علمی : Monstera deliciosa

نام انگليسي :  Swiss- cheese plant

خانواده:  Araceae

امروزه برگهاي بریده این گیاه به عنوان برگ سبز بریده در بازارهاي جهاني خواستار دارد .

روش تکثير: قلمه شاخه

نوع خاك:   تورب +  ماسه و یا  خاك برگ پوسیده   +  ماسه و یا خاك باغچه + خاك برگ + ماسه

شکل ظاهري برگ وگل: برگهايي بزرگ با برشهاي عميق و سوراخهاي بزرگ ساقه رونده با ریشه هاي هوايي که به دو فرم گلداني و چماقي پرورش مي يابد .

نیازهاي محيطي:

  • دما: معتدل درجه سانتیگراد۱۵ ، حساس به یخبندان
  • نور: متوسط light- shade
  • آبیاري: متوسط ( تابستان هفته اي ۲ مرتبه ، زمستان هفته اي ۱ مرتبه )

آفات و بیماریها: حساس به حشرات سپر دار و کنه هاي قرمز تار عنکبوتي که تحت شرایط گلخانه اي ممکن است مشکل ساز باشند

سطح زیر کشت : حدود ۲۰۰۰۰۰ گلدان در ۲۰۰۰۰ مترمربع گلخانه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا