صیفی جات

نگاهداری فلفل پس از برداشت

نگاهداری فلفل پس از برداشت

فلفل را بحال تازه نگاه نمي دارند مخصوصا فلفل دلمه ای که همیشه برای مصرف بشكل تازه و سبز تهیه می شود و یا برای کارخانه های تهیه کنسرو که آنها هم از محصول سبز و بمقدار کمی از فلفل قرمز شده استفاده می کنند. با وجود این آزمایش های زیادی راجع به نگاه داری میوه تازه فلفل بعمل آمده که نتیجه آن بدین قرار است .درصفر درجه حرارت و رطوبت نسبی 95 تا ۹۸ درجه می توان فلفل را برای مدت 40 روز بحال تازه بدون اینکه بپلاسد يا نرم شود نگاهداری نمود . در 10 درجه حرارت مدت نگاهداری از چهار هفته تجاوز نمی کند و اگر حرارت به 15 درجه رسید فلفل را بیش از ۱۰ روز نمی توان نگاهداشت و بین 15 و ۲۱ درجه حرارت فلفل نرم شده و می پلاسد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا