صیفی جات

برداشت محصول فلفل

برداشت محصول فلفل

موقع برداشت محصول این گیاه نسبت به مصرف و تقاضای بازارتفاوت می کنند معمولا برای تهیه ترشی فلفل موقعی که میوه هنوز کاملا نرسیده و رنگ آن سبز است آن را جمع آوری می کنند ولی برای تهیه ادویه باید میوه کاملا سیده و رنگ آن قرمز شده باشد بنابراین برای منظورا خير موقع برداشت فلفل تند اواخر تابستان شروع می شود درصورتی که فلفل ترشی یعنی سبز و نارس آنرا از اواسط تابستان می توان برداشت نمود.موقع برداشت فلفل دلمه ای نیز نسبت با پنکه سبز ويا قرمز مورد تقاضا باشد از اواسط تابستان تا اواسط پائیز بطول می انجامد و دراین مدت برای هردودسته از فلفل ها باید هر چند روز یک مرتبه درمزرعه گرديد و محصول مناسب را برداشت نمود.موضوع جالب توجه در کاشت فلفل اینست که روی بوته درعین حال گل- میوه نارس سبز و میوه رسيده قرمز دیده می شود و از این رو است که باید هر چند روز یک بار و مکرر به مزرعه فلفل سرکشی کرد.این نکته نیز قابل تذکراست که برخلاف گوجه فرنگی که باید محصول آنرا نارس و يا بمحض اینکه رسيد فورا برداشت نمود میوه فلفل می تواند مدتی پس از رسیدن بدون فاسد شدن روی بوته بماند .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا