صیفی جات

تولید پیاز

ازدیاد یا تولید پیاز درشت بوسیله پیاز کوچک

مرسوم است برای تهیه پیاز درشت، از پیازهای یکساله استفاده می کنند یعنی در سال اول بوسیله داشت بذر پیاز ریز که قطر آنها از 5/0 تا ۲ سانتیمتر تجاوز نمی کند (به اندازه یک فندق) تهیه کرده درسال دوم این پیازهای کوچک را می کارند که به رشد خود ادامه داده تولید پیازخیلی درشت می کند. البته این طرز تولید پیاز درشت با تمام انواع مختلف پیاز مقدور نیست زیرا اغلب انواع پیاز بجای درشت شدن در سال دوم گل کرده و تولید بذر می کنند و نتیجه مورد نظر حاصل نمی شود .این طرزتهیه پیاز درشت بمقدار خیلی کم انجام می گیرد و پیاز حاصله از این طرز داشت را نمی توان برای مدت زیادی انبار کرد و باید در همان سال تولید مصرف کرد.هرچند تهیه پیاز درشت بااین نحو گران تمام می شود ولی در بعضی از بازارها طالبين زیاد دارد و بهای فروش آن تکافوی هزینه زیاد تولید را می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا