صیفی جات

برداشت محصول سیر

برداشت محصول سیر

بطوریکه در بالا توضيح داده شد موقع برداشت سیر از اواخر بهار تا اواسط تابستان بنا بر تاریخ کاشت تفاوت می کند.زرد شدن برگ های سیر نشانه رسیدن محصول می باشد. یعنی بمحض اینکه برگ ها زرد شدند باید پیاز سیر را از خاك درآورد و اگر سطح کاشت وسیع باشد با تیغه های مخصوصی که وسیله تراکتور کشیده می شود و از زیر پیاز درعمق ده تا پانزده سانتیمتری سطح خاك عبور می کند خاك را نرم و سست کرده و یک نفر کارگر با سرعت پیازها را از خاك خارج کرده کنارخط کاشت روی زمین می گذارد واگرسطح کاشت کوچک باشد عمل برداشت محصول با بیل و یا وسائل مشابه آن انجام می گیرد.پس از کندن پیازها آنها را برای مدت چند روز در مزرعه روی زمین در مقابل آفتاب قرار می دهند تا کاملا خشک شود سپس پیازها را «ریسه» می کنند و هر 50 تا ۱۰۰ دانه سیر را که باین طریق تهیه کرده اند برای نگاهداری درفصل زمستان در محل خشکی آویزان می کنند. برای بسته بندی سیر معمولا از کیسه های مشبک یا توری استفاده می کنند و بطورعادی وزن هر کیسه در حدود پنج کیلو می باشد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا