صیفی جات

مراقبت محصول خیار

مراقبت محصول خیار

مراقبت های لازم در طول مدت زندگانی گیاه و بهره برداری از آن عبارت است از شکستن سله در روزهای اول کاشت بذر یعنی قبل از سبز شدن آن و در ياسه مرتبه وجین مزرعه. پس از آنکه بوته خيار باندازه کافی رشد کرد و سطح مزرعه را پوشاند احتیاج به وجین کردن از بین می رود فقط با دست باید علف های هرز بزرگ را از بین بوته های خیار خارج کرد .مراقبت دیگر در این دوره از زندگانی گیاه آبیاری و کود سرك دادن می باشد یعنی مزرعه خیار را نسبت به نوع زمین باید هر پنج یا هفت روز یک مرتبه آبیاری کرد و درصورتی که مقدار کود اولیه کانی نباشد در حدود ۱۰۰ تا ۱۰۰ کیلو کود ازته قابل جذب یعنی شکل نیترات برای هر یک هکتار جالیز در دو یا سه مرتبه پای بوته ها ریخت. این عمل ممکن است با دست و یا با کودپاش های دستی انجام شود

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا