صیفی جات

کدوی مکزیکی و آبیار آن

مورد و طرزاستفاده کدوی مکزیکی

این گیاه هم در تهیه خوراك مورد استفاده قرار می گیرد و هم در تزیینات . از میوه آن انسان استفاده م یکند و برگ آن برای دام ها علوفه خوبی است.در تغذیه انسان میوه این گیاه را به چند طریق تهیه می کنند .

1- پس از پوست کندن و بريدن ميوه بشکل حلقه آنرا می جوشانند تا نرم شود سپس با کره یا هر نوع چاشنی مانند آب گوجه فرنگی و یا خامه به مصرف خوراک می رسانند .
2– میوه را پس از پوست کندن با پنیر هلندی در کوره طباخی گذارده پس از پختن صرف می کنند .
3– ممکن است ازاین میوه پس از جوشاندن بعنوان سالاد استفاده کرد (مانند خیار).
4- پاره ای اوقات کدوی مکزیکی را پخته و بعد له نرده و له کرده آنرا در روغن سرخ می کنند.
5- ترشی این میوه نیز طعم مطبوعی دارد .

آبیاری

این گیاه احتیاج به آب فراوان دارد و در نقاطی که باران باندازه دافي و یا بطور مرتب در تابستان نمی بارد باید حتما محصول را آبیاری کرد. فاصله بین دفعات آبیاری نسبت به نوع زمین و تا روز می باشد. مقدار آبی که در هر دفعه به محصول می دهند باید به اندازه باشد که خاك را اقلا تا عمق ۶۰ تا 90 سانتیمتر مرطوب کند.ارزش غذائی

کدوی مکزیکی

این گیاه از 93% آب تشکیل شده است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا