صیفی جات

انواع خربزه های خارجی

انواع خربوزه های خارجی

 درسال های اخیر مقداری بذور اصلاح شده سبزی منجمله هندوانه و طالبی از ممالک خارج وارد ایران شده که کاملا طبق اصول علمی تهیه شده است یعنی کلیه مشخصات ظاهری و باطنی آنها مورد مطالعه قرار گرفته و همیشه محصول یک نواخت از هر حیث (طعم – رنگ – عطر و مقاومت به بیماری ها ) تولید می کنند.
درممالک خارج خربوزه بطوریکه در ایران می شناسند يعنی میوه کشیده پوست سبز با زرد و مشبک و مخصوصا دیررس مشاهده نمی شود و بیشتر میوه هایی که در این ممالک بعنوان ملون Melon یا کانتالوپ Cantaloupe تولید و مصرف می شود ازجنس طالبی ایرانی است.
1– خربوزه آناناس آمریکا با گوشت قرمز Ananas D’ Amerique a chair rouge
2- خربوزه آناناس آمریکا گوشت سبز Ananas D’Amérique à chair verte
3– خربوزه آنتيب سفید زمستانی Antibes blanc D’ hiver
٤– خربوزه کاوايون اسپانی Cavaillon Espagnol
5- خربوزه پرسکوت زود رس Cantaloupe Prescott hatif
6-خربوزه پرسکوت ته سفید Cantaloupe Prescott fond blanc
7- کانتالوپ بلگارد Cantaloupe de Belgarde
8-کانتالوپ سیاه کارم Cantaloup noir de Carmes
9- كانتالوپ اوبو Cantaloup Obus
۱۰- کانتالوپ پاریسی Cantaloup Parisien
11-کانتالوپ شارانت Cantaloup Charantais
۱2– طالبی سبز رونده یاطالبی آرام Melon vert grimpant یا M. a rames

انواعی که در آمریکا میکارند عبارتند از :

1- هال بست Hale Best
۲- رزیستانت شماره 45 Resis ant No. 45
٣- بندر Bender
4– سینکا بندر Seneca Bender
5– دلیشس Delicious
6– دلیشس شماره 51 Delicious No. 51
7– ایروکویس Iroquois
۸– پرايداوويسكنسين Pride of Wisconsin
9– هني روك Honey Rock
۱۰– هنی دییو Honey Dew
۱۱– هني بال Honey Bal
۱۲– هيرتس او کلد Hearts of Gold
۱۳- گلدن بیوتی Golden Beauty
۱۶- گرین شاو Greenshaw
۱۰– پرشيان Persian
۱۹– س.ر شماره ۹۱ SR No. 91
۱۷– تیپ توپ Tip Top
۱۸– ایمپیریل شماره6 Imperial No. 6

ارزش غذایی خربوزه وطالبی

 به ترکیب شیمیائی خربوزه و طالبی بطور کلی به قرار زیر است :
مقدار آب 94٪ و ازتمام یک میوه فقط 47% آن بعنوان میوه قابل استفاده است بنابراین درحدود 53% آن را پوست و تخمه تشکیل می دهد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا